Ny energirapport i Energiportalen


Oppgraderingen av E-posttjenesten: Hva er nytt?

Vi har nylig gjennomført en oppgradering av e-posttjenesten knyttet til Energiportalen. Den oppdaterte e-posten har nå et forbedret design for bedre brukervennlighet og visuell appell. Fargepaletten er justert for å gi en mer behagelig leseopplevelse, og presentasjonen av analysedata er optimalisert for klarhet og enkel forståelse. Gårds- og bruksnummer inkluderes tydelig øverst under adressen i analysen som sendes på e-post. Den oppdaterte e-posten vil også vise den estimerte årlige besparelsen i kroner, i tillegg til detaljert informasjon om potensielle årlige energibesparelser (kWh) og den tilhørende reduksjonen i karbonavtrykket (kg CO2) basert på de spesifikke tiltakene og geografiske plasseringen du velger. 

Til venstre er den nye versjonen, det er detaljert informasjon om potensielle årlige energibesparelser i kWh og karbonavtrykket. Til høyre viser slik som den var før.

Hva er energiportalen?

Energiportalen er et digitalt verktøy som gir innbyggerne muligheten til å analysere energibruken i sine boliger. Gjennom avanserte algoritmer gir Energiportalen nøyaktige beregninger av potensielle energibesparelser og kostnadseffektive tiltak.

En person som bruker energiportalen og ser på rapporten mottatt på epost.

Hvordan gagner Energiportalen kommunen?

Ved å tilby Energiportalen som en tilgjengelig ressurs for innbyggerne, kan kommunen oppnå betydelige gevinster. Dette inkluderer ikke bare redusert energiforbruk og økonomiske besparelser for husholdningene, men også støtte til kommunens overordnede mål om bærekraft og miljøbevissthet.

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analyser, huske preferanser osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på "Info" -knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.

Kontakt oss