Møt vårt fagnettverk

Skal utvikle Simien videre

Simenergis fagnettverk består av dedikerte fagfolk innen energiforsyning, byggteknologi og datavitenskap. Nettverket utgjør kjernen i arbeidet med å optimalisere og videreutvikle selskapets beregningskjerne og skybaserte plattform. Målet er å forbedre funksjonaliteten til Simien og øke brukervennligheten.

 

Fagnettverket Simenergi samlet

Flere fordeler for kundene våre

Et viktig område er å samle inn og implementere nye data i programmet. Det vil gi kundene større valgmuligheter, flere bruksområder og mer fleksibilitet når energiberegninger skal utføres. I tillegg til mer presise resultater.

For Simien vil en utvidelse av datagrunnlaget åpne for nye muligheter til innsikt, forskning, innovasjon og prosjekter innen AI og maskinlæring. 

Våre fageksperter

Tor Helge Dokka, Sjefsrådgiver i Skanska Norge AS

Tor Helge har en doktorgrad i modellering av luftkvalitet i boliger og næringsbygg fra NTNU. Han startet som tømrer før han ble seniorforsker i SINTEF Byggforsk. I Skanska er han involvert i en rekke Powerhouse- og plusshusprosjekter.

Se Linkedin-profil

Kjell Dokka, Utviklingssjef i Simenergi AS

Med en master i kybernetikk har Kjell lang erfaring med utvikling og koding av ulike simuleringsprogrammer. I dag er han ansvarlig for beregningskjernen i Simien, i tillegg til å være ansvarlig for kurs og support.

Gaurav Chaudhary, Chief Innovation Officer i Simenergi AS

Gaurav er doktorgradskandidat ved NTNU. I Simenergi leder han arbeidet med planlegging og  innovasjon av Simenergi’s app-portefølje. Dette inkluderer å styrke Simien-beregningskjerne ved å integrere AI-assisterte funksjoner.

Se Linkedin-profil

Arnkell J. Petersen, Førsteamanuensis på NMBU 

Arnkell er sivilingeniør i inneklima og energi fra Aalborg Universitet. Han har bred erfaring med forskning og utredning innenfor bærekraft, inneklima, energi, dagslys, fasader, energiforsyning og solavskjerming.

Se Linkedin-profil

Folke Pettersen, Produktsjef i Simenergi AS

Folke har bakgrunn som elektriker, en bachelor i energiteknikk fra HiA og en M.Sc. i miljøfysikk og fornybar energi fra NMBU. Han har ledet utviklingsprosjektet ved å ta Simien fra en Windows-applikasjon til skybasert programvare.

Se Linkedin-profil

Knut Olav Knudsen, Salgssjef i Simenergi AS

Knut Olav har lang og bred teknisk erfaring, spesielt fra VVS-bransjen. Han har spesialkompetanse innen varme- og tappevannssystemer, varmepumper, bergvarme, osv. Han jobber også på oppdrag som energirådgiver.  

Se Linkedin-profil

Ole-Kristian Fjeld, Full-stack utvikler i Simenergi AS

Ole-Kristian har en bachelor i energi og miljø i bygg fra OsloMet. Han har bred energifaglig bakgrunn som energirådgiver og god systemteknisk forståelse. Nå videreutvikler han Simien-plattformen og tilrettelegger for ulike API-løsninger.

Se Linkedin-profil

Niels Lassen, Sjefsrådgiver i Skanska Norge AS.

Niels har master fra University of California og NTNU, i tillegg til Ph.D. fra NTNU. I 2021 fullførte han en doktorgrad i termisk komfort. Niels har ledet  forskningsprosjektet med utvikling av sanntidssimuleringsverktøyet SmartTune.

Se Linkedin-profil

David Zijdemans, Sivilingeniør Zijdemans Consult AS

David har master i energi-, prosess og strømningsteknikk fra NTNU og bred erfaring som rådgiver innen energiledelse, HVAC, varmepumpeløsninger og solenergi. Han har skrevet lærebøker og vært sentral i utvikling av oppslags- og læremidler innen VVS-faget.

Se Linkedin-profil

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analyser, huske preferanser osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på "Info" -knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.

Kontakt oss