Vi søker Full stack utvikler

Vil du være med å bygge opp et helt nytt IT-miljø innenfor klimatech og bidra til et grønnere samfunn?

I Simenergi AS får du muligheten til det. Hos oss blir du en del av Norges ledende fagmiljø innen energiberegning av bygg. Du vil bidra til at flere boligeiere gjør energireduserende tiltak og at flere næringsbygg bygges etter kriterier som gir svært lavt klimagassutslipp.

På bedriftsmarkedet utvikler vi og selger programvaren Simien. Dette er et av Nordens ledende energiberegningsprogram med ca 1300 bedrifter på kundelisten. Verktøyet brukes av de fleste som utfører energianalyser, validerer mot byggteknisk forskrift eller energimerker bygninger i Norge. På privatsiden har vi Energiportalen som blant annet kommuner, banker og strømnettselskaper tilbyr boligeiere og kunder uten kostnad. Enten i full versjon eller som API-løsning på sine egne nettsider. 

Vi er i dag fem fast ansatte i selskapet, men lokalisert sammen med andre startup- og scaleup-selskaper i lyse og flotte lokaler på Lysaker. Miljøet preges av skaperånd, vekstambisjoner og ønske om å bidra til et grønnere og mer mobilt samfunn å leve i.

Vi er deleid av Ambita AS og Skanska Norge AS, to store selskaper som begge viser tydelig engasjement innenfor vårt fagfelt, både med kunnskapsdeling og vilje til innovasjon. 

Dine oppgaver

Din jobb blir å videreutvikle programvarene våre og løfte dem til neste nivå. API-løsninger og integrasjon med tredjepartsløsninger vil være en del av dette arbeidet. Etter hvert vil du inngå i et team med flere utviklere. Som et ambisiøst grønt fagmiljø med en unik teknologi og et datagrunnlag vi er alene om, har vi et stort potensiale for vekst i årene som kommer, også utenfor landets grenser.  

Vi tror du vil ha gode forutsetninger hvis du nikker gjenkjennende til disse stikkordene:

  • .NET/C#
  • API/JSON
  • SQL og dokumentdatabaser
  • Praktisere Lean Startup Metoden
  • God på systemintegrasjon

Om deg som person

Det viktigste vil likevel være hvordan du er som person. I tredje etasje i Arnestein Arnebergs vei 28 på Lysaker er det høyt under taket. Vi hjelper hverandre på tvers av selskapene, spiser lunsj sammen når det passer og er opptatt av å ha det gøy på jobb. Det du eventuelt mangler av ferdigheter kan du ta igjen ved å være nysgjerrig, interessert i å lære nye ting, ta initiativ og samarbeide godt med andre. Er du i tillegg strukturert, metodisk og systematisk, og liker frihet under ansvar? Ja, da kan nettopp dette være muligheten du er ute etter.

Ellers håper vi du vil like:

  • Stor fleksibilitet og frihet under ansvar. Det viktigste er at jobben blir gjort.
  • Verdien av å utvikle samfunnsnyttige produkter og tjenester.
  • Stort fokus på egenutvikling. Sammen lager vi en plan på hvordan du kan nå dine mål.
  • Innflytelse på selskapets organisering og utvikling.
  • Gode lønnsbetingelser.

Ta kontakt

Lurer du på noe før du eventuelt sender inn CV og en kort søknad? Ta kontakt med Nicolai Dirdal på 928 58 016 eller send en e-post til nicolai@simenergi.no. Vi vurderer søknadene fortløpende.

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analyser, huske preferanser osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på "Info" -knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.

Kontakt oss